Dragon quest monster joker 2
Dragon quest monster joker 2

Dragon quest monster joker 2

Vanaf:24,49

Dragon Quest Monsters: Joker 2 is een nieuw rollenspel voor de Nintendo DS. Spelers zijn een Monster Scout. In deze rol moeten monsters gevangen worden om het op te nemen tegen andere spelers. Elk jaar komen Monster Scouts in de game bij elkaar voor een grote competitie. Dragon Quest Monsters: Joker


EAN
0045496471439
Merk
Nintendo
Model
DRAGON QUEST MONSTER JOKER 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dragon Quest Monsters: Joker 2 is een nieuw rollenspel voor de Nintendo DS. Spelers zijn een Monster Scout. In deze rol moeten monsters gevangen worden om het op te nemen tegen andere spelers. Elk jaar komen Monster Scouts in de game bij elkaar voor een grote competitie. Dragon Quest Monsters: Joker 2 neemt spelers mee naar mysterieuze eiland waar het hoofdpersonage moet overleven nadat hij is neergestort met een vliegtuig!

Dragon Quest Monsters: Joker 2 is een afgeleide van de populaire rollenspelserie Dragon Quest. Spelers moeten monsters verzamelen om sterker te worden en vijanden te kunnen verslaan. Wanneer spelers een monster tegenkomen, kan deze getemd worden. Hiervoor moeten je scoutvaardigheden wel goed genoeg zijn. Een metertje bovenin het scherm geeft aan hoe groot de kans is dat het jou lukt een monster te temmen.

Dragon Quest Monsters: Joker 2 biedt meer dan driehonderd verschillende monsters. Door twee monsters samen te voegen, kunnen nog sterkere monsters ontstaan. Deze gepersonaliseerde monsters kunnen verder uitgebouwd worden dankzij ruim 240 verschillende vaardigheden die geleerd kunnen worden. In Dragon Quest Monsters: Joker 2 kom je zowel nieuwe monsters als oude bekende monsters tegen.

Via een lokale draadloze verbinding kunnen spelers het in Dragon Quest Monsters: Joker 2 tegen elkaar opnemen. Ook via Nintendo's eigen Nintendo Wifi Connection is het mogelijk om online tegen andere spelers te spelen. Spelers kunnen data uitwisselen of vechten met elkaar.

Door in de Tag Modus contact te maken met spelers met een exemplaar van Dragon Quest VI: Realms of Revelation of Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies, kunnen ook monsters uit die spellen aan het team toevoegen. Wanneer je vecht tegen een andere speler, is het mogelijk een kopie van zijn monster mee te nemen naar jouw spel!

Verzamel de sterkste monsters en word de beste Monster Scout!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.