Dragon quest ix
Dragon quest ix

Dragon quest ix

Vanaf:51,99

In 'Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies' stapt de speler in de schoenen van een gevallen engel. Het is de taak van de speler om zijn status als engel weer te verdienen. Wat volgt is een avontuur vol met missies waar de speler uren zoet mee kan zijn.Tijdens het spelen van 'Dragon Quest IX:


EAN
0045496470081
Merk
Nintendo
Model
DRAGON QUEST IX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies' stapt de speler in de schoenen van een gevallen engel. Het is de taak van de speler om zijn status als engel weer te verdienen. Wat volgt is een avontuur vol met missies waar de speler uren zoet mee kan zijn.

Tijdens het spelen van 'Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies' dient het het onderste scherm als kaart van de omgeving, terwijl alle actie op het bovenste scherm van de Nintendo DS plaatsvindt. Zoals fans van de serie gewend zijn, wordt ook in deze Dragon Quest-game de gevechten in beurten afgehandeld.

Het avontuur van 'Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies' kan met maximaal vier spelers gespeeld worden via een lokale netwerkverbinding. Iedere speler kan het uiterlijk van zijn eigen personage naar wens aanpassen.

Naast het volgen van het hoofdverhaal, kunnen spelers ook speciale zijmissies aannemen. Sommige van deze missies komen in de loop van het verhaal beschikbaar, andere kunnen na de lancering van de game gratis worden gedownload door spelers met een draadloze breedbandinternetverbinding, zodat spelers alleen of met vrienden ook na het voltooien van de game nog verder kunnen spelen. Sommige te downloaden missies zijn een vervolg op het hoofdverhaal, maar er zijn ook opzichzelfstaande missies.

In Japan heeft 'Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies' gezorgd voor een grote rage. Er zijn inmiddels meer dan 4,2 miljoen exemplaren van de Nintendo DS-game verkocht.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.