Dragon ball z: goku densetsu
Dragon ball z: goku densetsu

Dragon ball z: goku densetsu

Vanaf:29,99

Dragon Ball Z: Goku Densetsu is een RPG waarin je moet vechten met behulp van kaarten. De kaarten bevatten 8 type acties, 8 powerlevels en 8 verdedigingslevels, waardoor er 512 verschillende combinaties te maken zijn. Uit een willekeurig verdeelde stapel van 5 kaarten moeten spelers hun kaarten kiez


EAN
3296580803644
Merk
Atari
Model
DRAGON BALL Z: GOKU DENSETSU

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dragon Ball Z: Goku Densetsu is een RPG waarin je moet vechten met behulp van kaarten. De kaarten bevatten 8 type acties, 8 powerlevels en 8 verdedigingslevels, waardoor er 512 verschillende combinaties te maken zijn. Uit een willekeurig verdeelde stapel van 5 kaarten moeten spelers hun kaarten kiezen. Meerdere kaarten kunnen gebruikt worden om aanvallen sterker te maken, beter te verdedigen en om supercombo's te maken.

Dragon Ball Z: Goku Densetsu bevat een heleboel bekend en niet-bekende Dragon Ball Z-personages. Wat dacht je bijvoorbeeld van de standaard Saibaman? Daarnaast is ook de Ginyu Force aanwezig, stelen Goku, Gohan en Piccolo de show en duiken er ook nog een aantal grote slechteriken op. Tegenstanders verschillen vaak van moeilijkheidsgraad.

Naast een singleplayer-modus, waarbij de speler de Dragon Ball Z-verhaallijn volgt, kent het spel ook een multiplayer-modus. In dit speltype kunnen maximaal 4 spelers het tegelijk opnemen in deze kaart-RPG. Wie het beste om kan gaan met zijn kaarten in combinatie met het beste deck, wint vanzelfsprekend het spel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.