Dj star
Dj star

Dj star

Vanaf:9,99

In DJ Star kunnen muziekliefhebbers hun idolen imiteren en hun dromen verwezenlijken als held achter de draaitafel. Spelers beginnen hun carrière als beginners achter de draaitafel en groeien stap voor stap verder als ze meer ervaring opdoen. Zo moet je uitgroeien tot de ultieme DJ, ofwel de DJ Sta


EAN
4020628505332
Merk
Deep silver
Model
DJ STAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In DJ Star kunnen muziekliefhebbers hun idolen imiteren en hun dromen verwezenlijken als held achter de draaitafel. Spelers beginnen hun carrière als beginners achter de draaitafel en groeien stap voor stap verder als ze meer ervaring opdoen. Zo moet je uitgroeien tot de ultieme DJ, ofwel de DJ Star!

Bij succes treed je al gauw op in grote steden als Parijs, Berlijn, Miami en Londen met als uitsmijter een spectaculair optreden in een stadion voor 100.000 fans. Door gebruik te maken van het touchscreen van de Nintendo DS, kan je live in de muziek scratchen. In DJ Star vind je vele elementen terug die echte DJ's ook op hun draaitafels terugvinden. Bovendien zitten er veertig beroemde nummers in de game, en biedt DJ Star verschillende mini-games.

DJ Star is eenvoudig te leren, zelfs voor spelers die nog nooit achter een draaitafel hebben gestaan. De stap-voor-stap introductie en gebruikersvriendelijke interface zorgen ervoor dat fans snel leren te mixen en nummers samen te stellen. Spelers kunnen hun eigen muziek maken in de studio, en de geproduceerde hits kunnen opgeslagen worden en via een draadloos gedeeld worden met vrienden.

Al is DJ Star een game op zak formaat, je wordt een DJ van wereldformaat!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.