Disney princess magical jewels
Disney princess magical jewels

Disney princess magical jewels

Vanaf:34,08

Red het koninkrijk in Disney Princess: Magical Jewels! Beleef een betoverend verhaal waarin je de rol van een mooie Disney-prinses speelt. Het is aan jou om de gestolen juwelen terug te vinden door leuke puzzels op te lossen in spectaculaire omgevingen. Kun je je een weg door de werelden banen voord


EAN
8717418142377
Merk
Disney interactive
Model
DISNEY PRINCESS MAGICAL JEWELS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Red het koninkrijk in Disney Princess: Magical Jewels! Beleef een betoverend verhaal waarin je de rol van een mooie Disney-prinses speelt. Het is aan jou om de gestolen juwelen terug te vinden door leuke puzzels op te lossen in spectaculaire omgevingen. Kun je je een weg door de werelden banen voordat het te laat is?

Ga op avontuur met Assepoester, Sneeuwwitje, Aurora, Belle, Jasmine en Ariel in Disney Princess: Magical Jewels. Verzamel een groot aantal voorwerpen in mystieke levels. Hoe meer items die je verzamelt, hoe dichter je bij vrijspelen van de gouden jurk van elke prinses komt!

Je moet ook tekenen in Disney Princess: Magical Jewels! Gebruik de DS-stylus om ontbrekende delen van het koninkrijk in te vullen, zoals bruggen en trappen om je een weg door de levels te banen!

Disney Princess: Magical Jewels bevat uitdagende mini-games voor meerdere spelers. Daag een vriend uit in de draadloze multiplayermodus en ontdek wie de hoogste score kan neerzetten!

Dompel jezelf onder in Disney-magie met Disney Princess: Magical Jewels!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.