Disney duo pack phineas and ferb 1  2
Disney duo pack phineas and ferb 1  2

Disney duo pack phineas and ferb 1 2

Vanaf:19,99

Geïnspireerd door de best beoordeelde animatieserie die te zien is op Disney Channel, nodigt Phineas en Ferb voor Nintendo DS fans uit om te spelen als de personages Phineas en Ferb in een reeks gekke, leuke avonturen. Als Phineas en Ferb kunnen spelers 's werelds meest waanzinnige achtbaan bouwen


EAN
8717418336455
Merk
Namco bandai
Model
DISNEY DUO PACK PHINEAS AND FERB 1 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Geïnspireerd door de best beoordeelde animatieserie die te zien is op Disney Channel, nodigt Phineas en Ferb voor Nintendo DS fans uit om te spelen als de personages Phineas en Ferb in een reeks gekke, leuke avonturen. Als Phineas en Ferb kunnen spelers 's werelds meest waanzinnige achtbaan bouwen van hun achtertuin naar de stad.


 


Maak een gigantische sneeuwrit van een sneeuwkegelmachine - midden in de zomer; en spring achter het stuur van een monstertruck en navigeer door een modderige hindernisbaan. Onderweg kunnen spelers coole gadgets en objecten gebruiken die hen speciale krachten geven. Ze kunnen ook unieke minispellen en puzzels doen, zoals Welding, Wind Blaster en "You're so busted!" minigames met Candace om door levels te komen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.