Diddle: puzzle
Diddle: puzzle

Diddle: puzzle

Vanaf:14,95

De Diddle muis is al sinds 1991 een populair figuur. Deze betweter is in meer dan 26 landen op allerlei bekers, noteblokken en schooltassen te zien. In Diddle: Puzzle komt de brutale witte muis naar jouw Nintendo DSi! Diddle: Puzzle brengt meer dan 25 unieke puzzels waarop naast Diddle ook andere f


EAN
5400646055733
Merk
Transposia
Model
DIDDLE: PUZZLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Diddle muis is al sinds 1991 een populair figuur. Deze betweter is in meer dan 26 landen op allerlei bekers, noteblokken en schooltassen te zien. In Diddle: Puzzle komt de brutale witte muis naar jouw Nintendo DSi!

Diddle: Puzzle brengt meer dan 25 unieke puzzels waarop naast Diddle ook andere figuren, zoals Galuppy en Simsaly & Co voorbijkomen. De legpuzzeltjes variëren in moeilijkheid waardoor zowel ervaren puzzelaars als beginners en zelfs kleine kinderen er meteen mee uit de voeten kunnen.

Leg de verschillende puzzelstukjes in Diddle: Puzzle zo snel mogelijk op de juiste plek om de afbeelding compleet te krijgen. De puzzels kun je in alle rust zonder tijdlimiet maken, maar de meer ervaren spelers kiezen voor de 'Time Attack' modus. Hier race je tegen een tikkende klok om de puzzel compleet te krijgen voor de tijd op is.

Diddle: Puzzle is de ultieme puzzel-game voor de echte Diddle-fan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.