Devilish
Devilish

Devilish

Vanaf:19,99

Devilish gaat over een kasteel dat op een vredige dag in as werd gelegd. Dit was het werk van Satan, die uit de hel was gerezen om het vreedzame koninkrijk te verwoesten. Satan&8217;s gebruikte het leger van de koning om alles en iedereen om op zijn pad te vernietigen, inclusief de koningin Cecilia.


EAN
8023171006642
Merk
505 games
Model
DEVILISH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Devilish gaat over een kasteel dat op een vredige dag in as werd gelegd. Dit was het werk van Satan, die uit de hel was gerezen om het vreedzame koninkrijk te verwoesten. Satan&8217;s gebruikte het leger van de koning om alles en iedereen om op zijn pad te vernietigen, inclusief de koningin Cecilia. King Vern had geen keuze en moest vluchten met prinses Sheelal. Er zat maar een ding op voor Sheelah: de heilige kracht vrijlaten en de kracht van de draak gebruiken om Satan te verslaan.

In Devilish maak je gebruik van een bal en twee balkjes om de kamers vol met monsters te verslaan en voorwerpen op te pakken. Sommige voorwerpen maken de bal zwakker, terwijl andere de bal juist sneller maken.

Dit nodigt uit voor een verscheidenheid aan puzzels. Door met de bal verschillende deuren open te breken kun je nieuwe voorwerpen vinden, of een geheime kamer. Vaak zul je echter wel de monsters in de kamers eerst moeten verslaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.