De sims 3
De sims 3

De sims 3

Vanaf:18,99

In 'De Sims 3' ben je niet alleen de basis over het leven van een geheel gezin, je hebt de controle over een gehele gemeenschap. Je volgt het leven van diverse personen en als een soort dirigent heb je invloed op het dagelijks leven van alle personen in het dorp.Personages krijgen karaktereigenschap


EAN
5030945088301
Merk
Electronic arts
Model
DE SIMS 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'De Sims 3' ben je niet alleen de basis over het leven van een geheel gezin, je hebt de controle over een gehele gemeenschap. Je volgt het leven van diverse personen en als een soort dirigent heb je invloed op het dagelijks leven van alle personen in het dorp.

Personages krijgen karaktereigenschappen die het gedrag van de Sims beïnvloeden en de manier waarop ze omgaan met anderen en hun omgeving. Door de brede keuze aan karaktertrekjes die je kunt combineren, zijn er meer talloze persoonlijkheden beschikbaar in 'De Sims 3'.

'De Sims 3' wordt voorzien van karmakrachten. Deze karmakrachten kunnen vrijgespeeld worden en toebedeeld worden aan een Sim. Zo kan een Sim heel goed worden in 'scoren', of juist een enorme pechvogel worden. Karma kan een bitch zijn.

De Nintendo DS-versie is de enige versie van 'De Sims 3' waarin spelers middels de stylus en het touchscreen elk element in een huis zelf kunnen versieren en tekenen. Zelfs het uiterlijk van een Sim kan met behulp van een paar penseelstreken volledig worden aangepast. Daarnaast komt de klassieke 'Verhaalmodus' voor het eerst naar de Nintendo DS, waardoor spelers een geheel gezin kunnen verzorgen. Spelers zullen moeten helpen uitdagingen te voltooien en aanvullende voorwerpen vij te spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.