Cradle of persia
Cradle of persia

Cradle of persia

Vanaf:9,99

Jewel Master: Cradle of Persia is een puzzelspel dat speciaal is ontworpen voor de Nintendo DS. In Jewel Master: Cradle of Persia is het de bedoeling om het in verval geraakte oude Perzië te herbouwen.In deze variant op het populaire puzzelspel Bejeweld moet je naast elkaar liggende edelstenen vers


EAN
8718274541755
Merk
Easy interactive
Model
CRADLE OF PERSIA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jewel Master: Cradle of Persia is een puzzelspel dat speciaal is ontworpen voor de Nintendo DS. In Jewel Master: Cradle of Persia is het de bedoeling om het in verval geraakte oude Perzië te herbouwen.

In deze variant op het populaire puzzelspel Bejeweld moet je naast elkaar liggende edelstenen verschuiven om rijtjes van drie of meer met dezelfde kleur te maken. Door het oplossen van puzzels reconstrueer je epische gebouwen. Weet je elke puzzel in Jewel Master: Cradle of Persia succesvol op te lossen dan mag je naar het eindlevel voor een spannende laatste beproeving. Jewel Master: Cradle of Persia voor de Nintendo DS biedt meer dan honderd verschillende puzzels.

Je begint met een kleine nederzetting. Terwijl je speelt, verdien je geld en grondstoffen om grotere gebouwen te plaatsen. De oude glorie van Perzië is behoorlijk in verval geraakt, kan jij dit met de puzzelstenen van Jewel Master: Cradle of Persia oplossen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.