Cooking mama world outdoor adventures
Cooking mama world outdoor adventures

Cooking mama world outdoor adventures

Vanaf:28,44

Cooking Mama: Outdoor Adventures is een avonturengame voor jong en oud waarin koken centraal staat. Weet jij de juiste ingrediënten in de juiste hoeveelheid op de goede manier toe te voegen? Tijd en timing zijn ook belangrijk om van jouw gerecht een succes te maken. Maar wacht, dit spel draait niet


EAN
8023171028156
Merk
505 games
Model
COOKING MAMA WORLD OUTDOOR ADVENTURES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Cooking Mama: Outdoor Adventures is een avonturengame voor jong en oud waarin koken centraal staat. Weet jij de juiste ingrediënten in de juiste hoeveelheid op de goede manier toe te voegen? Tijd en timing zijn ook belangrijk om van jouw gerecht een succes te maken. Maar wacht, dit spel draait niet alleen om koken! Deze keer neemt Cooking Mama je mee op een uitje buitenshuis met allerlei activiteiten!

In Cooking Mama: Outdoor Adventures kom je honderd verschillende mini-spelletjes tegen en een grote diversiteit aan uitdagingen. Cooking Mama en Papa nemen de kinderen mee naar Adventure Island waar opdrachten en vallen op je wachten. Verzamel insecten, vissen, dieren en allerlei vieze kriebel beestjes om het fotoboek van de familie compleet te maken!

Cooking Mama: Outdoor Adventures voor de Nintendo DS biedt plezier en uitdaging voor iedereen. Niet alleen voor het gezin van Cooking Mama, maar ook voor jou en je vrienden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.