Cloudy with a chance of meatballs
Cloudy with a chance of meatballs

Cloudy with a chance of meatballs

Vanaf:9,99

Cloudy with a Chance of Meatballs, in het Nederlands vertaald naar Het Regent Gehaktballen, is gebaseerd op populaire kinderboeken. De game gaat over de film, en die gaat dus over een dorpje waar voedsel als regen uit de lucht valt. Rare dingen gebeuren er in het dorpje! Flint Lockwood is een mislu


EAN
3307211671805
Merk
Ubisoft
Model
CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Cloudy with a Chance of Meatballs, in het Nederlands vertaald naar Het Regent Gehaktballen, is gebaseerd op populaire kinderboeken. De game gaat over de film, en die gaat dus over een dorpje waar voedsel als regen uit de lucht valt. Rare dingen gebeuren er in het dorpje!

Flint Lockwood is een mislukte uitvinder die met zijn apengedachtenvertaler helaas weinig succes boekt. Al zijn uitvindingen zijn maar matig, tot hij er eentje uitvindt die ervoor zorgt dat het gehaktballen, ijsjes en donuts regent. De naam van het apparaat: F.L.D.S.M.D.F.R. (Flint Lockwood Diatonic Super Mutating Dynamic Food Replicator).

Dit blijkt op een enorme ramp uit te lopen, en dus is het aan Flint om de dag te redden. Hiervoor mag je in de game natuurlijk allemaal vreemde uitvindingen gebruiken. In totaal zijn er twintig levels waarin je met Flint de wereld mag gaan redden!

Al rennend, springen en puzzelend moet je proberen om de stroom aan voedsel te stoppen. Cloudy With A Chance Of Meatballs / Het Regent Gehaktballen is een leuke platformgame die zeer geschikt is voor een jonger publiek. En morgen is er natuurlijk weer een kans op gehaktballen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.