Chronicles of mystery: curse of the ancient temple
Chronicles of mystery: curse of the ancient temple

Chronicles of mystery: curse of the ancient temple

Vanaf:12,42

'Chronicles of Mystery: Curse of the Ancient Temple' combineert hidden object gameplay met een klassieke point & click adventure. Jij bent Sylvie, een jonge archeologe die begint aan het grootste avontuur van haar leven. Nadat je een uitnodiging van je oom in Frankrijk hebt gekregen, blijkt hij te z


EAN
5907813595660
Merk
City interactive
Model
CHRONICLES OF MYSTERY: CURSE OF THE ANCIENT TEMPLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Chronicles of Mystery: Curse of the Ancient Temple' combineert hidden object gameplay met een klassieke point & click adventure. Jij bent Sylvie, een jonge archeologe die begint aan het grootste avontuur van haar leven. Nadat je een uitnodiging van je oom in Frankrijk hebt gekregen, blijkt hij te zijn ontvoert. Heeft dit misschien met zijn recente vondst van een mysterieuze ondergrondse kapel te maken?

In 'Chronicles of Mystery: Curse of the Ancient Temple' is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

Los het aloude mysterie op en vind je oom in 'Chronicles of Mystery: Curse of the Ancient Temple'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.