Call of duty: modern warfare 3
Call of duty: modern warfare 3

Call of duty: modern warfare 3

Vanaf:14,99

Call of Duty: Modern Warfare 3 is het nieuwste deel in de meest succesvolle gameserie ooit. In Call of Duty: Modern Warfare 3 bereik je eindelijk de epische conclusie in het verhaal waar de miljoenen fans van de serie al jaren op wachten! Call of Duty: Modern Warfare 3 laat je vechten in meer dan e


EAN
5030917096648
Merk
Activision
Model
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Call of Duty: Modern Warfare 3 is het nieuwste deel in de meest succesvolle gameserie ooit. In Call of Duty: Modern Warfare 3 bereik je eindelijk de epische conclusie in het verhaal waar de miljoenen fans van de serie al jaren op wachten!

Call of Duty: Modern Warfare 3 laat je vechten in meer dan elf wereldsteden waaronder New York, Parijs en London. Het verhaal van Call of Duty: Modern Warfare 3 gaat verder waar deel twee ophield. De Amerikanen vechten tegen de Russen waarbij je in de huid kruipt van nieuwe en oude personages. De campagne bevat vijftien missies variërend van een Russische aanval op Manhattan tot een verhit gevecht in Dubai!

De Nintendo DS-versie is speciaal op maat gemaakt voor de draagbare spelcomputer. Het onderste scherm van de tweeschermige spelcomputer toont de inventaris van de speler en een rader waarmee vijanden gespot kunnen worden. Het bovenste scherm is voor het zicht van de speler, terwijl de besturing een combinatie van de knoppen en het aanraakscherm gebruikt. Call of Duty: Modern Warfare 3 knalt van je Nintendo DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.