Brain buster puzzle pak
Brain buster puzzle pak

Brain buster puzzle pak

Vanaf:7,98

Brain Buster Puzzle Pak is een pakket met vijf verschillende spellen, waaronder bijvoorbeeld Slitherlink en Kakuro. Het pakket bied verschillende en vele uitdagingen die verschillende leeftijdsgroepen moeten aanspreken. Daarnaast zit er een grondige selectie aan bonusmateriaal in het spel dat de spe


EAN
8023171011943
Merk
505 games
Model
BRAIN BUSTER PUZZLE PAK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Brain Buster Puzzle Pak is een pakket met vijf verschillende spellen, waaronder bijvoorbeeld Slitherlink en Kakuro. Het pakket bied verschillende en vele uitdagingen die verschillende leeftijdsgroepen moeten aanspreken. Daarnaast zit er een grondige selectie aan bonusmateriaal in het spel dat de speler moet ontgrendelen.

Dit pakket bevat honderden verschillende puzzels. Variërend van het bekende Sudoku tot en met - eveneens uit Japan - Kakuro. Hieraan zijn onder andere Light Up, Nurikabe en Slitherlink toegevoegd zodat de speler naar hartenlust zichzelf kan vermaken.

Naast de standaard puzzels die je brein moeten proberen te prikkelen, zijn er ook meerdere extra's die spelers moeten ontgrendelen door puzzels op te lossen. Deze bonuspuzzels hebben altijd een specifieke twist. Tijdens een potje Sudoku vliegen er bijvoorbeeld meteoren langs die je concentratie kunnen wegnemen en je hersenen dus hard aan de slag moeten. Daarnaast kun je achtergronden voor de menu's van Brain Buster Puzzle Pack 'unlocken' zodat je het spel een persoonlijk tintje kunt geven.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.