Bolt (engelstalig)
Bolt (engelstalig)

Bolt (engelstalig)

Vanaf:13,98

Kruip in de huid van het schattige maar o zo dappere hondje Bolt! Bolt is gebaseerd op de gelijknamige Disney-film waarin het hondje Bolt opgroeit op de set van een televisieshow en er van overtuigd is over speciale superkrachten te bezitten. Maar als hij per ongeluk terecht komt in New York, ontde


EAN
8717418188221
Merk
Disney interactive
Model
BOLT (ENGELSTALIG)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kruip in de huid van het schattige maar o zo dappere hondje Bolt!

Bolt is gebaseerd op de gelijknamige Disney-film waarin het hondje Bolt opgroeit op de set van een televisieshow en er van overtuigd is over speciale superkrachten te bezitten. Maar als hij per ongeluk terecht komt in New York, ontdekt hij dat zijn gewaagde stunts niet volgens plan verlopen en dat zijn vroegere televisieleventje met superkrachten verre van realistisch was... Door vallen en opstaan leert Bolt vervolgens dat de ware 'superkrachten' van een hond liggen in het trouw zijn aan zijn baasje

Maak gebruik van Bolts vernietigende laser-ogen en sonische superblaf


In de Nintendo DS versie van Disney's Bolt, neem jij de controle over het heldhaftige hondje Bolt en zijn baasje Penny. Gelukkig kan Bolt flink van zich afbijten en heeft ie een paar speciale superkrachten waar je gebruik van kunt maken. Zijn sonische superblaf en priemende laserstralen hebben een verwoestend effect op alle tegenstanders. Als je in de huid kruipt van zijn baasje Penny kun je het iets subtieler aanpakken. Zij beschikt immers over speciale stealth- en hacking-vaardigheden en een 'wheelbar', om vijanden te slim af te zijn.

Verzamel power-ups en maak je personage nog sterker!


Met behulp van de X en Y knoppen kun je in Bolt aanvallen en doen en verschillende combo's uitvoeren. Verzamel speciale 'Energy atoms' door kratten te breken en vijanden te verslaan. Met deze items kun je vervolgens je viervoetige vriend sterker en slimmer maken. Het dappere baasje Penny heeft de mogelijkheid om computers te hacken. Daarbij kun je als speler handig gebruik maken van de functies van de DS door in het bovenste scherm lijnen te trekken en speciale symbolen volgens een bepaald patroon met elkaar te verbinden.

Bolt is een leuke game voor vooral jong, maar zeker ook voor oud. Heb je genoten van de film? Dan zal het spel vast en zeker ook een grote glimlach op je gezicht toveren!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.