Biggest loser  nds
Biggest loser  nds

Biggest loser nds

Vanaf:8,45

Naar aanleiding van het Amerikaanse tv-programma The Biggest Loser van de zender NBC heeft game-uitgever THQ een gelijknamig spel gemaakt. Het gaat hier om een fitnessgame waarin je enorm veel moet afvallen binnen een korte periode. Alleen de deelnemers die ontzettend veel afvallen, mogen doorgaan b


EAN
4005209128490
Merk
Thq
Model
BIGGEST LOSER NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Naar aanleiding van het Amerikaanse tv-programma The Biggest Loser van de zender NBC heeft game-uitgever THQ een gelijknamig spel gemaakt. Het gaat hier om een fitnessgame waarin je enorm veel moet afvallen binnen een korte periode. Alleen de deelnemers die ontzettend veel afvallen, mogen doorgaan binnen de spelshow. Natuurlijk doen trainers Bob Harper en Jillian Michaels, die al een eigen game heeft, mee.

Elke week biedt The Biggest Loser de speler een serie uitdagingen en levenswijzes die moeten worden nageleefd. Hierbij ben je vrij je eigen programma te bepalen, de moeilijkheidsgraad in te stellen, persoonlijke doelen te stellen, opdrachten samen te stellen en je eigen teamkleur te kiezen.

In de game komen acht oudgedienden uit de TV-serie terug. The Biggest Loser was immers een bekende TV-serie uit Amerika. In Nederland zullen ze niet bekend zijn, maar het blijft een fitnessgame waarin jij op je gewicht moet letten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.