Beyblade metal master: nightmare rex
Beyblade metal master: nightmare rex

Beyblade metal master: nightmare rex

Vanaf:14,82

Beyblade Metal Masters: Nightmare Rex is een actieavontuur voor de Nintendo DS dat gebaseerd is op de Beyblade-anitmatieserie. Het spel leunt sterk op het bijbehorende speelgoed. In tegenstelling tot een echte tol, moeten spelers in de game hun virtuele Beyblade-tol draaiende houden en ondertussen r


EAN
4012927084335
Merk
Konami
Model
BEYBLADE METAL MASTER: NIGHTMARE REX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beyblade Metal Masters: Nightmare Rex is een actieavontuur voor de Nintendo DS dat gebaseerd is op de Beyblade-anitmatieserie. Het spel leunt sterk op het bijbehorende speelgoed. In tegenstelling tot een echte tol, moeten spelers in de game hun virtuele Beyblade-tol draaiende houden en ondertussen rake tikken uitdelen aan de tegenstander.

Het aanvallen van tegenstanders gebeurt met speciale bewegingen die ook bekend zijn uit de gelijknamige televisieserie. Spelers krijgen diverse spelfuncties om met hun virtuele karakters en hun Beyblade te spelen. Er is een verhaal, een oefenfunctie en een overlevingsspelfunctie. Daarnaast biedt het spel honderd extra missies waar spelers nieuwe onderdelen kunnen vrijspelen om hun Beyblade krachtiger te maken.

Bij aanschaf van het speelgoed krijgen consumenten een virtuele versie van hetzelfde beestje. Deze kan via een code in het spel vrijgespeeld worden. Voor de Beyblades kunnen spelers uitbreidingen verdienen en hun Beyblade krachtiger maken. Het is jouw doel de vijand uit de arena te knikkeren, terwijl je jouw eigen positie moet verdedigen.

Beyblade Metal Masters: Nightmare Rex wordt verpakt met een Beyblade. In het spel kan je met 37 verschillende personages, bekend uit de televisieserie, spelen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om de game met of tegen je vrienden te spelen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.