Ben 10: omniverse
Ben 10: omniverse

Ben 10: omniverse

Vanaf:30,27

Een nieuw avontuur van tekenfilmsuperheld Ben 10 gebaseerd op de gelijknamige tekenfilmreeks. In Ben 10: Omniverse gaat de jonge Ben naar een nieuw universum waarin onvertelde verhalen uit het verleden invloed hebben op het heden. Je speelt als een tienerversie van Ben en als de jonge Ben om op die


EAN
3391891966368
Merk
D3 publisher
Model
BEN 10: OMNIVERSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een nieuw avontuur van tekenfilmsuperheld Ben 10 gebaseerd op de gelijknamige tekenfilmreeks. In Ben 10: Omniverse gaat de jonge Ben naar een nieuw universum waarin onvertelde verhalen uit het verleden invloed hebben op het heden. Je speelt als een tienerversie van Ben en als de jonge Ben om op die manier de plannen van de gemene Malware te dwarsbomen!

Het verhaal neemt je mee naar twee tijdsperiodes. In Ben 10: Omniverse heb je de mogelijkheid dertien buitenaardse helden op te roepen die jou een handje komen helpen. Onder meer de nieuwe buitenaardse wezens Gravattack en Shocksquatch maken nu deel uit van het Ben 10-universum. Ben 10 verandert steeds weer van uiterlijk waardoor je steeds weer bijzondere krachten krijgt voorgeschoteld.

Uiteraard ligt Ben zelf een beetje ten grondslag aan de problemen in Ben 10: Omniverse. Zijn Omnitrix sloeg namelijk op tilt en daardoor is Rook terug in de tijd gestuurd. Hier heeft Malware gebruik van gemaakt en dat moet jij natuurlijk weer goed maken! Gedurende je avonturen krijg je steeds meer wapens en krachten tot je beschikken, gebruik ze wijs!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.