Ben 10 triple pack
Ben 10 triple pack

Ben 10 triple pack

Vanaf:69,99

Ben 10 Triple Pack bevat maarliefst drie Ben 10-games! Met Ben 10: Protector of Earth, Ben 10: Alien Force en Ben 10: Alien Force - Vilgax Attacks ben je uren zoet!Ben 10: Protector of Earth De aarde is in gevaar! De kwade Vilgax heeft, met de hulp van Kevin 11 en de Forever Knights, een plan in wer


EAN
3391891957755
Merk
D3p
Model
BEN 10 TRIPLE PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ben 10 Triple Pack bevat maarliefst drie Ben 10-games! Met Ben 10: Protector of Earth, Ben 10: Alien Force en Ben 10: Alien Force - Vilgax Attacks ben je uren zoet!

Ben 10: Protector of Earth De aarde is in gevaar! De kwade Vilgax heeft, met de hulp van Kevin 11 en de Forever Knights, een plan in werking gezet om de Omnitrix te stelen. Neem de controle over Ben 10, 's werelds jongste superheld, en red de planeet! Alle bekende karakters uit de Ben 10 animatieserie maken hun opwachting in de game. Ook Ben's populaire buitenaardse vormen en de verhaallijnen uit de serie zijn terug te vinden in Ben 10: Protector of Earth!

Ben 10: Alien Force Gamers moeten Ben helpen om de Omnitrix weer in te kunnen schakelen. In totaal zijn er acht speelbare personages in Ben 10: Alien Force aanwezig. Zo kun je in de huid van nieuwe buitenaardse wezens als Swampfire, Humungousaur en de Big Chill kruipen! Daarnaast krijg je verschillende krachten tot je beschikking om Ben 10: Alien Force tot een goed einde te brengen. Dat hoef je overigens niet in je eentje te doen, want er tevens een coöperatieve modus aanwezig!

Ben 10: Alien Force - Vilgax Attacks De derde game binnen de populaire Ben 10 serie. Als speler neem je de controle over de held van het verhaal, Ben, en zijn tien buitenaardse vrienden Echo Echo, Goop, Brainstorm, ChromaStone, Big Chill, Humungousaur, Spidermonkey, Swampfire, Jet Ray, en Cannonbolt. Elke van deze vrienden beschikt over bijzondere krachten. Zo kunnen ze stroomstoten uitdelen of tegenstanders bevriezen!

Speel drie fantastische Ben 10-avonturen met het Ben 10 Triple Pack op de Nintendo DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.