Beat the intro
Beat the intro

Beat the intro

Vanaf:14,76

Bereid je vast voor op de grootste muziekquiz aller tijden! Hoe snel herken jij een nummer bij het horen van de intro? Test je muziekkennis met Beat The Intro op de Nintendo DS! Beat The Intro is een verzameling van uiteenlopende games waarin het draait om je kennis van muziek. Bewijs dat jij een e


EAN
5390102506858
Merk
Mindscape
Model
BEAT THE INTRO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bereid je vast voor op de grootste muziekquiz aller tijden! Hoe snel herken jij een nummer bij het horen van de intro? Test je muziekkennis met Beat The Intro op de Nintendo DS!

Beat The Intro is een verzameling van uiteenlopende games waarin het draait om je kennis van muziek. Bewijs dat jij een echte kenner bent in diverse games zoals muziekpuzzels en -quizes. Probeer de titel van een nummer te raden aan de hand van het intro of schrijf het jaartal waarin de Beatles begonnen zo snel mogelijk op. In Beat The Intro draait alles om kennis en snelheid!

Beat The Intro werkt samen met concertorganisator Live Nation en schotelt je vragen over de bekendste artiesten voor. Speel alleen of neem het op tegen vrienden en familie in de multiplayer modus. Met Beat The Intro word jouw muzikale kennis flink aangescherpt.

Heb jij voldoende muziekkennis om de quiz te winnen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.