Bakugan battle brawlers: defenders of the core
Bakugan battle brawlers: defenders of the core

Bakugan battle brawlers: defenders of the core

Vanaf:61,70

In 'Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core' creëren spelers een nieuwe held waarmee zij de brawlers mee moeten nemen op een avontuur. De aarde moet beschermd worden tegen de kwaadaardige Spectra en zijn onderdanen, de Vexos. Voor het eerst maken spelers kennis met een andere kant van de Ba


EAN
5030917089138
Merk
Activision
Model
BAKUGAN BATTLE BRAWLERS: DEFENDERS OF THE CORE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core' creëren spelers een nieuwe held waarmee zij de brawlers mee moeten nemen op een avontuur. De aarde moet beschermd worden tegen de kwaadaardige Spectra en zijn onderdanen, de Vexos.

Voor het eerst maken spelers kennis met een andere kant van de Bakugan Brawlers. De kleine wezentjes zijn namelijk volledig te besturen, ook tijdens de gevechten. Bakugan kunnen veranderen van kleine, rollende balletjes in gigantische monsters.

Te midden van alle gevechten is er nog wel een ander probleem dat opgelost moet worden. Het kwaad moet gestopt worden, er is namelijke een duistere kracht die het leven uit de aarde wegzuigt.

Naast de mogelijkheid om het spel in je eentje te spelen, is er de optie om met meerdere spelers via een draadloze verbinding te spelen. 'Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core' biedt de mogelijkheid om je vrienden uit te dagen in echte één op één duels.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.