Art academy
Art academy

Art academy

Vanaf:9,99

Droom je ervan de nieuwe Picasso te worden? Of ben je gewoon benieuwd hoe je op een leeg canvas iets moois tevoorschijn kunt toveren? Het touchscreen van de Nintendo DS biedt alle ruimte je artistieke kant te ontdekken. Art Academy: Leer stap voor stap schilderen en tekenen met deze eenvoudige train


EAN
0045496470234
Merk
Nintendo
Model
ART ACADEMY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Droom je ervan de nieuwe Picasso te worden? Of ben je gewoon benieuwd hoe je op een leeg canvas iets moois tevoorschijn kunt toveren? Het touchscreen van de Nintendo DS biedt alle ruimte je artistieke kant te ontdekken. Art Academy: Leer stap voor stap schilderen en tekenen met deze eenvoudige training levert zowel beginnende als geoefende creatievelingen handige tips en trucs om hun schilderkunst te verbeteren.

Of je nu wel of geen ervaring hebt met tekenen en schilderen, de toegankelijke aanpak - waarin je stap-voor-stap iets wordt geleerd - is voor iedereen te volgen. Art Academy levert de lessen en materialen voor de eerste stappen op je eigen artistieke reis, maar voorziet ook in meer geavanceerde kunstlessen voor geoefende creatievelingen die hun kunst naar een hoger niveau willen tillen.

Het touchscreen van de Nintendo DS-systemen laat je moeiteloos tekenen en schilderen met realistisch reagerende potloden en penselen. De potloden zijn beschikbaar in drie verschillende hardheden: 2B, HB en 2H. Je kunt er harde of zachte lijnen mee trekken, maar kunt er ook heel gemakkelijk vlakken mee arceren. Je leert ook hoe je de gumfunctie kunt gebruiken voor interessante effecten, zoals het aanbrengen van lichtpunten. In tegenstelling tot bij het maken van echte tekeningen en schilderijen, kun je een vergissing natuurlijk met een druk op de knop herzien. De schilderfunctie is te vergelijken met het gebruik van acrylverf. Er zijn drie ronde en drie platte penselen die je met de stylus zowel dikke als dunne lijnen laten trekken.

Het standaard kleurenpalet bestaat uit tien verftubes, maar er zijn ook twintig lege vakjes waarin je zelfgemengde kleuren kunt opslaan. Dat je de hoeveelheid verf op je penseel kunt bepalen maakt verschillende technieken mogelijk, zoals de droge-kwasttechniek. Omdat de hoeveelheid verf op je penseel de transparantie van de verflaag bepaalt, kun je zo verschillende effecten aan je kunstwerk meegeven. Zoom in op je meesterwerk om de fijnere details af te werken, of doe je voordeel met de roosterfunctie om te zorgen dat schaal en proporties kloppen.

Tijdens het schilderen wordt je begeleid door je leraar, Vince. Door je verschillende voorbeelden te laten voltooien zorgt hij dat je vertrouwd raakt met de verschillende materialen. Maar hij leert je ook de theorie en technieken waar je zelfstandig mee aan de slag kunt. Sommige lessen zijn geïnspireerd door het werk van beroemde artiesten als Albrecht Dürer (Duitsland), Paul Cézanne (Frankrijk), Leonardo da Vinci (Italïe), Jan van Huysum (Nederland), John Constable (Engeland) en vele andere. Zo leer je indirect van echte kunstenaars!

Gebruik de stand Free Paint om met een leeg canvas te beginnen, zodat je verbeelding alle ruimte krijgt. Je kunt ook door een groot aantal voorbeelden bladeren om inspiratie op te doen. Als je een Nintendo DSi of Nintendo DSi XL bezit, kun je met de ingebouwde camera foto’s maken om deze als voorbeeld te gebruiken. De theorie en training die je opdoet op de Nintendo DS-systemen zijn zo realistisch dat je er ook ‘in het echt’ beter door leert tekenen en schilderen!

- Ontdek leuke en creatieve manieren om je artistieke kwaliteiten te ontwikkelen en verbeteren, en zelfs te leren tekenen en schilderen.
- Het touchscreen laat je moeiteloos tekenen en schilderen met verf en potloden die voor een realistisch resultaat zorgen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.