Alvin and the chipmunks: chipwrecked
Alvin and the chipmunks: chipwrecked

Alvin and the chipmunks: chipwrecked

Vanaf:9,99

Dans samen met Alvin en de Chipmunks in deze nieuwe dansgame voor de Nintendo Wii! Dans voor het publiek als een van je favoriete Chipmunks of sexy Chipettes in Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked!Dans op klassieke Chipmunk hits in omgevingen uit de film! Laad je 'Munk Power' op om ultra-cool dance


EAN
5060288220038
Merk
Easy interactive console
Model
ALVIN AND THE CHIPMUNKS: CHIPWRECKED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dans samen met Alvin en de Chipmunks in deze nieuwe dansgame voor de Nintendo Wii! Dans voor het publiek als een van je favoriete Chipmunks of sexy Chipettes in Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked!

Dans op klassieke Chipmunk hits in omgevingen uit de film! Laad je 'Munk Power' op om ultra-cool dance moves uit te voeren in een spannend verhaal gebaseerd op de film. Laat het feest beginnen met het spannende muzikale avontuur dat Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked heet!

Ga uit je dak op dertig van de grootste chipmunk liedjes in Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked! Voer dance moves en vul je "Munk Power" meter om nog vettere moves te showen! Verzamel kleding in de verhaalmodus en dos je Chipmunks uit met unieke shirts, hoeden en bling!

Dans erop los met je favoriete eekhoorns in het fantastische dansavontuur Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked voor de Nintendo DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.