Alpha and omega  nds
Alpha and omega  nds

Alpha and omega nds

Vanaf:29,99

Wolven zijn toch niet zulke gevaarlijke beesten als dat je zou denken. Kate en Humphrey zijn twee wolven die anders zijn dan alle anderen. Zij is een alphavrouwtje, eentje van de discipline, taken en verantwoordelijkheid. Humphrey is een omega. Hij gelooft in plezier, vrienden en speelsheid. Kate mo


EAN
5055377601096
Merk
Funbox
Model
ALPHA AND OMEGA NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wolven zijn toch niet zulke gevaarlijke beesten als dat je zou denken. Kate en Humphrey zijn twee wolven die anders zijn dan alle anderen. Zij is een alphavrouwtje, eentje van de discipline, taken en verantwoordelijkheid. Humphrey is een omega. Hij gelooft in plezier, vrienden en speelsheid. Kate moet trouwen met Garth, de leider van een andere groep wolven.

Het huwelijk loopt echter op de klippen wanneer parkwachters de twee jonkies, Kate en Humphrey, meenemen uit hun ouderlijk nest. Het tweetal moet nu ontsnappen om een oorlog tussen de twee wolfgroepen te voorkomen. De vrede moet bewaard blijven in Jasper Park.

Het is jouw taak Kate en Humphrey te helpen. Het tweetal moet samenwerken tijdens de lange reis terug naar huis. Gedurende het avontuur krijg je diverse opdrachten voorgeschoteld. Het verhaal over de terugkeer van Kate en Humphrey wordt verteld als een interactief epos. Als speler heb je niet zo zeer invloed op het verloop van het verhaal, maar wel op de manier waarop je het verhaal doorloopt!

Wolven zetten hun beste pootje voor!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.