A christmas carol
A christmas carol

A christmas carol

Vanaf:14,99

Disney's A Christmas Carol is een game gebaseerd op de film van Robert Zemeckis. En natuurlijk is deze film weer gebaseerd op het beroemde boek van Charles Dickens. A Christmas Carol is een puzzel avontuur en de game brengt het verhaal op een interactieve manier tot leven. A Christmas Carol voor de


EAN
8717418232030
Merk
Disney interactive
Model
A CHRISTMAS CAROL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Disney's A Christmas Carol is een game gebaseerd op de film van Robert Zemeckis. En natuurlijk is deze film weer gebaseerd op het beroemde boek van Charles Dickens. A Christmas Carol is een puzzel avontuur en de game brengt het verhaal op een interactieve manier tot leven.

A Christmas Carol voor de Nintendo DS maakt gebruik van de microfoon en het touchscreen. Zo moet je blazen en schreeuwen, maar ook tikken en wrijven. A Christmas Carol laat spelers op een leuke manier het beroemde verhaal ervaren. De game speelt dan ook een beetje alsof je een boek leest, en voor de echte fans zitten er heuse teksten uit het originele boek van Charles Dickens in de game verwerkt. Ondertussen kan de speler met bekende personages uit de film praten. Je komt onder andere Bob Cratchit, Tiny Tim, Mr. Fezziwig, Marley en natuurlijk de drie kerstgeesten tegen.

Naast het verhaal biedt A Christmas Carol nog enkele mini-games. Zo mag je met sneeuwballen gooien, kan je een potje kaarten en is het mogelijk om met muntjes te gooien. Deze mini-games zijn met maximaal vier spelers te spelen.

Maak je op voor een avontuur dat je hart zal verwarmen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.