Zoo resort
Zoo resort

Zoo resort

Vanaf:11,99

Zoo Resort 3D is het eerste dierentuinsimulatiespel op de Nintendo 3DS. Beleef een ongelooflijk realistische dieren-en management ervaring in de palm van je hand!Bouw de meest realistische dierentuin van je dromen in Zoo Resort 3D en prikkel de bezoekers met dieren die kunstjes uitvoeren. Kijk hoe d


EAN
3307215586259
Merk
Ubisoft
Model
ZOO RESORT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zoo Resort 3D is het eerste dierentuinsimulatiespel op de Nintendo 3DS. Beleef een ongelooflijk realistische dieren-en management ervaring in de palm van je hand!

Bouw de meest realistische dierentuin van je dromen in Zoo Resort 3D en prikkel de bezoekers met dieren die kunstjes uitvoeren. Kijk hoe de dieren reageren op jouw aanraking als ze in 3D tot leven komen en pronken met hun persoonlijkheid en bewegingen!

Zoo Resort 3D bevat honderd realistische dieren om te verzamelen en te ontdekken. Beheer pinguïns, leeuwen en olifanten. Zoo Resort 3D bevat zelfs uitgestorven dieren. Hoe meer zeldzame dieren je hebt, hoe meer bezoekers je trekt!

Bij het vrijspelen van nieuwe dieren leer je leuke feitjes over beesten. Gebruik de Nintendo 3DS als videocamera om je dieren in de meest leuke poses vast te leggen. Hoe beter je foto's, hoe meer mensen naar je park zullen komen!

Word de koning van de dierentuinen in Zoo Resort 3D!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.