Violetta rhythm  music  3ds
Violetta rhythm  music  3ds

Violetta rhythm music 3ds

Vanaf:9,99

Violetta: Rhythm & Music Let op: Engelstalig!Violetta: Rhythm & Music is een muzikaal, ritmisch spel met muziek uit de Disneyshow. iVioletta, Rhythm + Music laat de spelers het spannende en opwindende leven van een popster ervaren. Ze reizen de wereld over, maken muziek en beleven onvergetelijke mo


EAN
8154030102073
Merk
Disney interactive
Model
VIOLETTA RHYTHM MUSIC 3DS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Violetta: Rhythm & Music


Let op: Engelstalig!
Violetta: Rhythm & Music is een muzikaal, ritmisch spel met muziek uit de Disneyshow. iVioletta, Rhythm + Music laat de spelers het spannende en opwindende leven van een popster ervaren. Ze reizen de wereld over, maken muziek en beleven onvergetelijke momenten met hun vrienden uit de TV-show. Door in de schoenen van Violetta te stappen kunnen ze carriere maken en nieuwe lokaties en liedjes vrij spelen door elke uitdaging tot een goed einde te brengen. Op elk moment kan de speler naar een eerder level terugkeren om zijn of haar favoriete liedje opnieuw te spelen.

Violetta, Rhythm + Music bevat 8 liedjes, verspreid over 3 lokaties. Spelers kunnen verschillende kostuums en art vrijspelen om hun ervaring aan te passen en zich beloond te voelen voor hun werk. Personages uit de show voeren dialogen met de speler. Zij zullen de speler een hart onder de riem steken als hij/zij heeft gefaald, feliciteren bij succes en steun geven voor een show.

Kenmerken:

  • Word een ster. Speel als Violetta in deze leuke, muzikale ritmegame.
  • Bevat 8 van de meest populaire liedjes uit de TV-show.
  • Reis naar 3 fantastische internationale lokaties.
  • Ga stoer het podium op met verschillende supercoole Violetta kostuums.
  • Krijg hulp en advies van al je favoriete personages uit de show.
  • Verdien punten om vele geheimen vrij te spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.