Tomodachi life  3ds
Tomodachi life  3ds

Tomodachi life 3ds

Vanaf:52,99

Bouw met Mii-personages een levendige fantasiegemeenschap met vrienden, familieleden en je favoriete beroemdheden uit de tv-, film- en sportwereld. Elk Mii-personage komt tot leven met zijn eigen stem en persoonlijkheid op een eiland waar altijd weer iets nieuws en grappigs te beleven valt. Dankzij


EAN
0045496525521
Merk
Nintendo
Model
TOMODACHI LIFE 3DS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bouw met Mii-personages een levendige fantasiegemeenschap met vrienden, familieleden en je favoriete beroemdheden uit de tv-, film- en sportwereld. Elk Mii-personage komt tot leven met zijn eigen stem en persoonlijkheid op een eiland waar altijd weer iets nieuws en grappigs te beleven valt. Dankzij de emotionele band die je al hebt met al je bekende personages, wil je niets missen van het drama, de intriges en de hilariteit die ontstaat wanneer iedereen zijn dagelijkse leventje leidt en op elkaar reageert. Zo evolueert je gemeenschap op onverwachte, vaak dolkomische manieren.

Tomodachi is het Japanse woord voor vriend. Nadat al je Mii-personages compleet zijn aangepast (of door ze in de game te scannen via QR Codes), zal je ze direct herkennen van hun unieke stemmen en uiterlijkheden tot hun persoonlijkheden. Toch kun je nooit precies voorspellen wat ze gaan doen. Voor het eerst gedragen Mii-personages zich op basis van de persoonlijke kenmerken die jij voor ze hebt gekozen, zodat het drama zich voor je ogen ontvouwt. Misschien wordt een popster wel verliefd op jouw evenbeeld. Of springt je moeder op het podium om heavy metal-songs te brullen. Of misschien word je beroemd door in stijlvolle of grappige outfits poses aan te nemen op de catwalk van een modeshow. Het mooie is dat je al deze verbluffende momenten kunt bewaren voor het nageslacht en ze met je vrienden kunt delen via de Nintendo 3DS Image Sharedienst.

Het plot van Tomodachi Life wordt spannender met elk toegevoegd personage. Terwijl je personages het verhaal steeds weer een andere wending geven, kun je ze belonen met kleding en cadeautjes, hun favoriete eten of speciale versieringen voor hun appartementen. Samen kunnen jullie de horizon van je Tomodachi Life verbreden met diverse activiteiten op het eiland, het oplossen van problemen en het helpen van je personages.

Wegens groot succes is Tomodachi Life opnieuw uitgegeven en is nu volledig Nederlandstalig!

Ben je al in het bezit van Tomodachi Life en wil je nu graag in het Nederlands verder spelen?

Volg dan onderstaande stappen:
  • Zorg ervoor dat je Nintendo 3DS verbonden is met het internet en dat het Nederlands is ingesteld als systeemtaal op je Nintendo 3DS.

  • Bij het opstarten van de game krijg je de vraag of je de update wilt uitvoeren. Voer deze update uit.

  • Na de update zal de game automatisch volledig in het Nederlands te spelen zijn.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.