The amazing spiderman 2
The amazing spiderman 2

The amazing spiderman 2

Vanaf:39,98

The Amazing Spider-Man 2 is een third person actieavontuur dat verder gaat na de vorige game. Het verhaal van The Amazing Spider-Man 2 biedt een alternatieve kijk op het verhaal van de nieuwe bioscoopfilm, terwijl spelers een open spelwereld krijgen voorgeschoteld waarbinnen zij slingerend als Spide


EAN
5030917141676
Merk
Activision
Model
THE AMAZING SPIDERMAN 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Amazing Spider-Man 2 is een third person actieavontuur dat verder gaat na de vorige game. Het verhaal van The Amazing Spider-Man 2 biedt een alternatieve kijk op het verhaal van de nieuwe bioscoopfilm, terwijl spelers een open spelwereld krijgen voorgeschoteld waarbinnen zij slingerend als Spider-Man allerlei avonturen beleven!

In The Amazing Spider-Man 2 krijgen spelers meer vaardigheden, maar upgrades voor hun krachten en meer vrijheid. Fans van de Spider-Man-reeks zullen deze game niet willen missen!

Spelers stappen wederom in de huid van Peter Parker, de jonge journalist die ook bekend is als Spider-Man. Gedurende het verhaal komt Spidey verschillende vijanden tegen die hem het leven zuur willen maken. Tijdens het verhaal is bovendien een grotere rol weggelegd voor Peter Parker. Parker moet namelijk onderzoek verrichten naar de motivaties en persoonlijkheden van verschillende supervijanden.

Spelers worden beloond wanneer zijn de criminaliteit in Manhattan aanpakken. Laten we de boefjes hun gang gaan, dan zal de speler gestraft worden. Zo is het mogelijk dat je geen toegang krijgt tot bepaalde upgrades voor je pak. The Amazing Spider-Man 2 is een echte superheldengame voor jong en oud!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.