Tetris ultimate  3ds
Tetris ultimate  3ds

Tetris ultimate 3ds

Vanaf:43,95

Tetris UltimateTetris Ultimate, de evolutie van 's werelds meest geliefde puzzelgame, komt naar de next-gen consoles. Met zes spannende spelmodi, nieuwe features en spetterende graphics is Tetris beter dan ooit. In dit razendsnelle spel draait het om vaardigheid. Puzzel er in je eentje op los, daag


EAN
3307215803165
Merk
Ubisoft
Model
TETRIS ULTIMATE 3DS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tetris Ultimate
Tetris Ultimate, de evolutie van 's werelds meest geliefde puzzelgame, komt naar de next-gen consoles. Met zes spannende spelmodi, nieuwe features en spetterende graphics is Tetris beter dan ooit. In dit razendsnelle spel draait het om vaardigheid. Puzzel er in je eentje op los, daag je vrienden uit of speel in coöp battle-teams met wel vier spelers tegelijk.

Blijf in contact met vrienden
De Social Feeds houden je volledig op de hoogte. Doe mee aan in-game events of volg de voortgang en scores van je vrienden. Tetris Ultimate bestudeert en bewaart jouw speelstijl zodat je altijd met of tegen je vrienden kan spelen, zelfs als ze offline zijn. Mochten je vrienden je verslaan, dan kan je de game nog eens rustig herbekijken via de in-game replay. Bestudeer hun strategie, daag ze nogmaals uit en maak ze genadeloos af.

Neem het op tegen de hele wereld!
Houd je scores bij met de wereldwijde ranglijsten en vergelijk je scores met die van vrienden, of daag jezelf uit en neem het op tegen spelers van over de hele wereld. De beste spelers zijn te herkennen aan hun officiële Tetris rang, de Tetriminos. Speel volgens de wedstrijdregels voor een nog grotere uitdaging en verover een plekje tussen de absolute wereldtop. Behoor jij straks tot de beste spelers ter wereld?

Spelmodi:
- Marathon: Haast je naar niveau 15 en verzamel zo veel mogelijk punten.
- Endless: Speel tot niveau 30 en houd het zo lang mogelijk uit.
- Ultra: Scoor zo veel mogelijk punten binnen een tijdslimiet van drie minuten.
- Sprint: Speel zo snel mogelijk 40 rijen weg verbeter je highscore.
- Battle: Versla je tegenstanders in spannende één-tegen-één gevechten!
- Power-Up Battle: Zorg dat jij als laatste overblijft en terwijl je tegenstanders elkaar proberen uit te schakelen met bizarre power-ups. Zet de aanval in met Carousel en verschuif het speelveld van je tegenstander met elke beweging. Gebruik Let it Rain en dump een stapel troep in het speelveld van je tegenstanders. Kom je zelf in het nauw? Gebruik dan Buzz Saw om een aantal rijen weg te spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.