Tenkai knights: brave battle
Tenkai knights: brave battle

Tenkai knights: brave battle

Vanaf:9,99

De kwaadaardige Vilius heeft een leger van vormveranderende robots opgebouwd en trekt nu op om de Aarde en Quarton te vernietigen. Stap in de schoenen van de vier Tenkai Knights en ga de strijd aan met hordes robots in deze 2D game om Vilius te stoppen. Versterk je favoriete personage met meer dan 1


EAN
3391891978606
Merk
Namco bandai
Model
TENKAI KNIGHTS: BRAVE BATTLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De kwaadaardige Vilius heeft een leger van vormveranderende robots opgebouwd en trekt nu op om de Aarde en Quarton te vernietigen. Stap in de schoenen van de vier Tenkai Knights en ga de strijd aan met hordes robots in deze 2D game om Vilius te stoppen. Versterk je favoriete personage met meer dan 100 verschillende onderdelen en werk samen met een bondgenoot om de missies uit de Mission Mode te volbrengen! Daag je vrienden uit om met maximaal vier spelers te spelen in de Versus Mode en ontdek wie de machtigste strijder is!

Voor de allereerste keer kun je de avonturen van de Tenkai Knights in een actiegame beleven. De game brengt actie, vele aanpassingsmogelijkheden voor de personages en al het plezier van de Spin Master Toys en de tv-serie!

Kenmerken:
•Speel als één van de vier naar jouw wens aanpasbare "Spectross" helden: net als het speelgoed.
•Je kunt meer dan 100 verschillende onderdelen creëren om jouw robot mee te versterken!
•Robofusion: Ga in de Robofusion modus en fuseer met een bondgenoot om jullie krachten te vergroten en samen te strijden voor een beperkte tijd.
•Volbreng zelf missies in de Story Mode of nodig een vriend uit om samen op co-op missies uit te trekken.
•Neem het op tegen je vrienden in de VS modus! Maximaal 4 spelers kunnen tegelijk de strijd aan gaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.