Tekken 3d prime edition
Tekken 3d prime edition

Tekken 3d prime edition

Vanaf:21,49

De vechtgame Tekken 3D Prime Edition voor de nieuwste draagbare spelcomputer van Nintendo maakt gebruik van de mooiste functies van de spelcomputer. Zo is het spel in 3D te spelen, kunnen gamers online tegen elkaar vechten en zorgt StreetPass voor verrassende extra's.In Tekken 3D Prime Edition voor


EAN
0045496521769
Merk
Namco bandai
Model
TEKKEN 3D PRIME EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De vechtgame Tekken 3D Prime Edition voor de nieuwste draagbare spelcomputer van Nintendo maakt gebruik van de mooiste functies van de spelcomputer. Zo is het spel in 3D te spelen, kunnen gamers online tegen elkaar vechten en zorgt StreetPass voor verrassende extra's.

In Tekken 3D Prime Edition voor Nintendo 3DS speelt het beroemde King of Iron Fist Tournament zich voor het eerst af in 3D. De unieke eigenschappen van Nintendo 3DS zorgen voor een Tekken-beleving met meer realisme en dynamiek. De spelers kunnen een keuze maken uit meer dan veertig personages en vechten in geheel nieuwe levels en in speciaal aangepaste levels voor Nintendo 3DS.

Het vechtspel Tekken 3D wordt gebundeld verkocht met de 3D-animatiefilm Tekken Blood Vengeance. De film en de game staat op hetzelfde gamekaartje voor de 3D-spelcomputer. Dat betekent dat Tekken 3D Prime Edition lekker veel waar voor zijn geld biedt. Dat wordt dus knokken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.