Tales of the abyss
Tales of the abyss

Tales of the abyss

Vanaf:34,99

Tales of the Abyss is een klassiek rollenspel voor de Nintendo 3DS, dat eerder op de Playstation 2 verscheen. Tales of the Abyss ondersteunt voor het eerst in de serie 3D-beelden en een aanraakbesturing van de draagbare spelcomputer!In Tales of the Abyss stap je in de schoenen van de jonge held Luke


EAN
3391891956673
Merk
Namco bandai
Model
TALES OF THE ABYSS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tales of the Abyss is een klassiek rollenspel voor de Nintendo 3DS, dat eerder op de Playstation 2 verscheen. Tales of the Abyss ondersteunt voor het eerst in de serie 3D-beelden en een aanraakbesturing van de draagbare spelcomputer!

In Tales of the Abyss stap je in de schoenen van de jonge held Luke. Hij bevindt zich in een verwarde en soms vijandige wereld en heeft geen idee heeft wie zijn vrienden of vijanden zijn. Luke strijd voor vriendschap, opofferingen, lot en keuze dankzij zijn naïviteit en jaren van isolatie. Luke draagt het lot van vele en zijn acties bepalen uiteindelijk of de wereld gered wordt of ondergaat aan vernietiging!

In Tales of the Abyss kun je snel om vijanden heen bewegen wat zorgt voor een sneller tempo tijdens de gevechten. Het biedt een rijke en complex scenario in een fantasie omgeving met karakters geïnspireerd uit anime, ontworpen door mangatekenaar Kosuke Fujishima!

Tales of the Abyss gebruikt het Touch Screen om snel speciale aanvallen te gebruiken en het 3DS effect geeft je meer speelruimte en diepte in de strategische gevechten. Gebruik speciale Arts en strategieën om punten te winnen voor het Grade Systeem!

Beleef een prachtig avontuur met Tales of the Abyss op de Nintendo 3DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.