Super monkey ball 3d
Super monkey ball 3d

Super monkey ball 3d

Vanaf:22,99

De behendigheidsgame Super Monkey Ball is speciaal gemaakt voor de Nintendo 3DS. De rollende aapjes maken gebruik van de 3D-beelden en de bewegingssensor van de draagbare spelcomputer. Dit is Super Monkey Ball zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt!In Super Monkey Ball 3D draait het om de vier aapje


EAN
5055277010226
Merk
Sega
Model
SUPER MONKEY BALL 3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De behendigheidsgame Super Monkey Ball is speciaal gemaakt voor de Nintendo 3DS. De rollende aapjes maken gebruik van de 3D-beelden en de bewegingssensor van de draagbare spelcomputer. Dit is Super Monkey Ball zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt!

In Super Monkey Ball 3D draait het om de vier aapjes die zo kenmerkend zijn voor de serie. Het zijn natuurlijk AiAi, MeeMee, GonGon en Baby. Door gebruik te maken van de bewegingssensor of de toetsen op de Nintendo 3DS moet je proberen het aapje door het level te loodsen en zoveel mogelijk bananen te verzamelen. Super Monkey Ball 3D bevat drie fascinerende spelmodi. Geniet van klassieke Super Monkey Ball-puzzels, waanzinnige autoraces in Monkey Race en manische gevechten in Monkey Fight!

Ga volledig op in de wereld van Super Monkey Ball 3D, die nu realistischer is dan ooit. Zie je favoriete apen met eigen ogen daadwerkelijk tot leven komen. Navigeer op hoge precisie door de puzzeldoolhoven met de bewegingssensor of Slide Pad. Balanceer snelheid en behendigheid om binnen de tijdslimiet zo veel mogelijk bananen te verzamelen!

Super Monkey Ball 3D heeft natuurlijk spelmodi die met meerdere spelers kunnen worden gespeeld! Speel via een draadloze verbinding met maximaal 4 spelers in Monkey Race en Monkey Fight. Dit is het beste sociale 3d-avontuur dat je ooit in de palm van je hand hebt gehad!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.