Steel diver
Steel diver

Steel diver

Vanaf:14,99

Zoek de diepte van de oceaan op met Steel Diver. In Steel Diver stap je met een onderzeeër in een onderwaterwereld op de Nintendo 3DS. Kan jij een enorm gevaarte in de diepste gedeeltes van de zee besturen? Steel Diver laat je op overtuigende wijze plaatsnemen in een duikboot. Schakelaars en hende


EAN
0045496520595
Merk
Nintendo
Model
STEEL DIVER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zoek de diepte van de oceaan op met Steel Diver. In Steel Diver stap je met een onderzeeër in een onderwaterwereld op de Nintendo 3DS. Kan jij een enorm gevaarte in de diepste gedeeltes van de zee besturen?

Steel Diver laat je op overtuigende wijze plaatsnemen in een duikboot. Schakelaars en hendels worden aangestuurd via het touchscreen van de Nintendo 3DS. Ondertussen moet je letten op je diepte, snelheid en natuurlijk de torpedo's. Je zult namelijk regelmatig gevaren tegenkomen!

In Steel Diver is de actie niet altijd traag. Zo nu en dan zullen er snelle beslissingen genomen moeten worden om jouw avontuur diep in de zee tot een goed einde te brengen. Steel Diver gebruikt de ingebouwde gyroscoop van de Nintendo 3DS om je met de periscoop in het rond te laten kijken. Zo kun je door de spelcomputer te draaien meteen zien wat er allemaal op je afkomt!

Beleef de hectiek van een duikboot met Steel Diver op de Nintendo 3DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.