Spongebob squarepants: planktons robotic revenge
Spongebob squarepants: planktons robotic revenge

Spongebob squarepants: planktons robotic revenge

Vanaf:29,13

SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge is een actieavonturen spel voor kinderen van alle leeftijden. Het spel is gebaseerd op de Spongebob-tekenfilmserie, maar het avontuur staat los van de serie. SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge lijkt wat betreft uiterlijk veel op de ser


EAN
5030917135026
Merk
Activision
Model
SPONGEBOB SQUAREPANTS: PLANKTONS ROBOTIC REVENGE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge is een actieavonturen spel voor kinderen van alle leeftijden. Het spel is gebaseerd op de Spongebob-tekenfilmserie, maar het avontuur staat los van de serie. SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge lijkt wat betreft uiterlijk veel op de serie, ook de humor is aanwezig.

In SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge maakt Plankton, bekend om zijn obsessie voor het stelen van de geheime formule van de Krusty Krab, plannen om een mechanisch leger te bouwen waarmee hij de rustige zeeën van Bikini Broek onveilig maakt. Sluit je aan bij SpongeBob en zijn vrienden om Planktons boosaardige plannen te dwarsbomen en zo de waardevolle Krabby Patty Formula te beschermen.

Met zijn mix van humor, strijd, ontdekkingen en puzzeloplossend vermogen refereert SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge aan de tekenfilmhit van Nickelodeon. Fans kunnen kiezen uit hun favoriete personages - SpongeBob, Patrick, Octo, Sandy of Mr. Krabs - als zij door de stad struinen op zoek naar spullen om te verzamelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.