Spider-man edge of time
Spider-man edge of time

Spider-man edge of time

Vanaf:70,30

Peter Parker is dood en de wereld verkeert in chaos. In Spider-Man: Edge of Time kruip je in de huid van zowel de klassieke Amazing Spider-Man als Spider-Man anno 2099 om deze storing in de tijdstroom te corrigeren!In het jaar 2099 is wetenschapper Walter Sloan op jacht naar macht. De man van Alchem


EAN
5030917099830
Merk
Activision
Model
SPIDER-MAN EDGE OF TIME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Peter Parker is dood en de wereld verkeert in chaos. In Spider-Man: Edge of Time kruip je in de huid van zowel de klassieke Amazing Spider-Man als Spider-Man anno 2099 om deze storing in de tijdstroom te corrigeren!

In het jaar 2099 is wetenschapper Walter Sloan op jacht naar macht. De man van Alchemax reist naar het heden om vervolgens het bedrijf in onze tijd machtiger dan ooit te maken. Dit zorgt er voor dat Alchemax in 2099 de wereld beheerst. De Spider-Man uit de toekomst komt achter deze kwade plannen, en besluit Peter Parker - de hedendaagse Spidey - te waarschuwen. Nu moeten de twee Spider-Mannen samenwerken om de toekomst en Peter Parker van hun ondergang te redden.

Spider-Man: Edge of Time is een actiegame. Door missies met succes uit te voeren, speel je extra bewegingen en krachten vrij. Het spel biedt een gestroomlijnd verhaal waarbinnen de speler steeds wisselt tussen de twee superhelden. Tijdens je opdrachten kan je extra opdrachten tegenkomen, waardoor je plotseling ook een bepaald aantal vijanden moet verslaan of zo snel mogelijk een route moet afleggen. Acties van de hedendaagse Spidey kunnen direct - of eigenlijk 90 jaar in de toekomst - Spider-Man 2099 helpen. Via een venster in je scherm kan je altijd zie hoe het de andere Spider-Man vergaat!

Red jezelf, red de toekomst!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.