Sonic  all-stars racing transformed
Sonic  all-stars racing transformed

Sonic all-stars racing transformed

Vanaf:21,49

Inhoud Limited Edition: Sonic & All-Stars Racing Transformed:Outrun Bay track: Race langs de prachtige stranden en blauwe oceaan uit de klassieke arcade race game Outrun. Deze exclusieve Outrun Bay track heeft alle race varianten die in het spel zitten plus een aantal specifieke uitdagingen en tijdp


EAN
5055277019267
Merk
Sega
Model
SONIC ALL-STARS RACING TRANSFORMED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud Limited Edition: Sonic & All-Stars Racing Transformed:  • Outrun Bay track: Race langs de prachtige stranden en blauwe oceaan uit de klassieke arcade race game Outrun. Deze exclusieve Outrun Bay track heeft alle race varianten die in het spel zitten plus een aantal specifieke uitdagingen en tijdproeven.

  • Metal Sonic mod pack: Speel als Metal Sonic, de populaire rivaal van Sonic, via het exclusieve Metal Sonic mod pack.

  • Emoticon sticker pack: Het Emoticon sticker pack bevat verschillende verzamelobjecten die in het spel gevonden kunnen worden.

DIT IS GEEN GEWONE RACE. DIT IS RACING TRANSFORMED!


Sonic en de cast van All-Stars stellen zich nogmaals op voor een gevecht om de heerschappij in de ultieme race. Strijd te land, ter zee en in de lucht met ongelooflijke transformerende voertuigen die tijdens de race veranderen van auto's in boten en vliegtuigen. Dit is geen gewone race, dit is 'Racing Transformed'!


  • Volledig transformeerbare voertuigen die tijdens de race veranderen van auto's in vliegtuigen en boten, elk met hun eigen unieke gameplay.

  • Meer dan 20 legendarische All-Stars, elk met hun eigen transformeerbare voertuig.

  • 20 dynamische circuits die je te land, ter zee en in de lucht uitdagen.

  • Gebruik ingenieus wapentuig en de All-Star-move van je personage om de tegenstanders te verslaan.

  • Race online tegen maximaal tien spelers, of daag je vrienden uit op een splitscreen voor vier spelers.

=Nieuwe All-Star moves In Sonic & All-Stars Racing Transformed keren ook de populaire All-Star-moves terug met een gloednieuw mechanisme, waardoor de All-Star-balk sneller wordt aangevuld als je gewaagde en stijlvolle manoeuvres uitvoert. Een gloednieuw en eerlijk wapensysteem zorgt ervoor dat wapens die op je voertuig worden afgevuurd kunnen worden geblokkeerd of ontweken zodra je de daarvoor benodigde technieken hebt geleerd. Hierdoor wordt elke race een unieke en adembenemende ervaring, zowel te land en ter zee als in de lucht. Oude ruzies kunnen worden beslecht en circuitrecords kunnen worden gebroken in de verbeterde online multiplayermodus, terwijl de Grand Prix-modus en de competitieve Battle Arenas het levende bewijs zijn dat Sonic & All-Stars Racing Transformed de spelregels absoluut gaat veranderen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.