Shinobi
Shinobi

Shinobi

Vanaf:19,95

Waan je in het mysterieuze gedaante van een meester ninja. Shinobi laat je vechten met zwaarden, gooien met ninjasterren. Deze vaardigheden moeten jou wel eerst eigen worden. Dat is namelijk de manier van de ninja!Shinobi, dat is ontwikkeld door Griptonite Games, is de langverwachte terugkeer van de


EAN
5055277013869
Merk
Sega
Model
SHINOBI

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Waan je in het mysterieuze gedaante van een meester ninja. Shinobi laat je vechten met zwaarden, gooien met ninjasterren. Deze vaardigheden moeten jou wel eerst eigen worden. Dat is namelijk de manier van de ninja!

Shinobi, dat is ontwikkeld door Griptonite Games, is de langverwachte terugkeer van deze geliefde serie, inclusief de klassieke zijwaarts scrollende actie die spelers vanaf het origineel al meteen wist te bekoren. Shinobi introduceert diverse gave nieuwe functies, zoals StreetPass en een groot aantal trofeeën en uitdagingen die je vrij kunt spelen.

Shinobi vertelt het verhaal van Jiro Musashi, de leider van de Oboro-clan en de vader van Joe Musashi, de held uit de eerste delen van Shinobi. Spelers worden een echte ninjalegende door een gloednieuw combosysteem te leren waarbij ze moeten schakelen tussen contactgevechten, afstandsgevechten en acrobatische aanvallen. Ze moeten ook vertrouwen op de ninjamagie van Jiro om het pleit in hun voordeel te beslechten en uit moeilijke situaties te komen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.