Shifting world 3d
Shifting world 3d

Shifting world 3d

Vanaf:14,99

Shifting World 3D is een puzzelspel gebaseerd op een populaire serie puzzelspellen die op internet gespeeld kunnen worden. Dit is de eerste versie die op een (draagbare) spelcomputer te spelen is. Grafisch is Shifting World 3D flink aangepast, gamers kunnen zelf hun eigen levels maken en via barcode


EAN
5060102953326
Merk
Rising star games
Model
SHIFTING WORLD 3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Shifting World 3D is een puzzelspel gebaseerd op een populaire serie puzzelspellen die op internet gespeeld kunnen worden. Dit is de eerste versie die op een (draagbare) spelcomputer te spelen is. Grafisch is Shifting World 3D flink aangepast, gamers kunnen zelf hun eigen levels maken en via barcodes kunnen extra levels ingeladen worden.

Shifting World 3D is de eerste game in de serie die volledig in 3D te spelen is. Door de wereld steeds te veranderen van zwart naar wit en vice versa, kunnen puzzels opgelost worden. Het is jouw taak om al schuivend de kamer uit te komen. De puzzels kunnen soms wel echte breinbrekers zijn, opgepast dus!

Naast het wisselen tussen zwart en wit, voegt dit spel letterlijk een extra dimensie toe. Deze keer moeten gamers namelijk ook wisselen tussen twee- en driedimensionale spelwerelden. In totaal zijn er meer dan zestig puzzels verwerkt in deze 3DS-game, verdeeld over de adventure modus, bonus modus en de time attack modus.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.