Sherlock holmes: the mystery of the frozen city
Sherlock holmes: the mystery of the frozen city

Sherlock holmes: the mystery of the frozen city

Vanaf:36,40

Wanneer een mysterieuze sneeuwstorm naar Londen trekt, wordt het zo koud dat zelfs de Thames begint te bevriezen. Sherlock Holmes, de meest scherpzinnige detective aller tijden, wordt opgeroepen om de zaak te onderzoeken in Sherlock Holmes: The Mystery Of The Frozen City! Ontdek verbazingwekkende o


EAN
3512289018531
Merk
Ubisoft
Model
SHERLOCK HOLMES: THE MYSTERY OF THE FROZEN CITY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wanneer een mysterieuze sneeuwstorm naar Londen trekt, wordt het zo koud dat zelfs de Thames begint te bevriezen. Sherlock Holmes, de meest scherpzinnige detective aller tijden, wordt opgeroepen om de zaak te onderzoeken in Sherlock Holmes: The Mystery Of The Frozen City!

Ontdek verbazingwekkende omgevingen in Sherlock Holmes: The Mystery Of The Frozen City en ontmoet vele kleurrijke personages die je verder kunnen helpen in het onderzoek. Stel de juiste vragen en ontrafel het mysterie van de eeuw!

Sherlock Holmes: The Mystery Of The Frozen City zit vol met voorwerpen en aanwijzingen die als bewijs dienen voor het oplossen van deze ongelooflijke zaak. Alleen door alle hoeken van het scherm af te speuren, kun jij het spannende verhaal verder helpen!

Sherlock Holmes: The Mystery Of The Frozen City bevat veel originele puzzels en hersenkrakers die je denkvermogen flink op de proef zullen stellen. Kun jij het mysterie van de bevroren stad oplossen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.