Regular show: mordecai and rigby in 8-bit land
Regular show: mordecai and rigby in 8-bit land

Regular show: mordecai and rigby in 8-bit land

Vanaf:39,99

Mordecai en Rigby maken in Regular Show: Mordecai and Rigby in 8-bit Land hun debuut in de wereld van computerspelletjes. De twee vrienden van de Emmy-winnende televisieserie belanden om vreemde redenen in een computerspel en moeten hun vaardigheden gebruiken om een weg terug naar huis te vinden.Dit


EAN
3391891973403
Merk
D3 publisher
Model
REGULAR SHOW: MORDECAI AND RIGBY IN 8-BIT LAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mordecai en Rigby maken in Regular Show: Mordecai and Rigby in 8-bit Land hun debuut in de wereld van computerspelletjes. De twee vrienden van de Emmy-winnende televisieserie belanden om vreemde redenen in een computerspel en moeten hun vaardigheden gebruiken om een weg terug naar huis te vinden.

Dit avontuur zit boordevol elementen die je wellicht kent uit andere spellen. Dit varieert van platformpjes springen tot schieten in een ruimteschip en van knallend rondrennen tot en met een spel dat van bovenaf gespeeld wordt. Gamestudio Way Forward heeft voor Regular Show: Mordecai and Rigby in 8-bit Land nauw samengewerkt met de bedenker van de Regular Show; JG Quintel.

In Regular Show: Mordecai and Rigby in 8-bit Land speel je uiteraard met Mordecai of Rigby. Elk van de twee vrienden heeft unieke vaardigheden om vijanden te verslaan, puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen. Wat dacht jij van die gemuteerde kwallen? Of die supersoldaten? Mordecai en Rigby kunnen dit tuig wel aan!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.