Reel fishing: paradise 3d
Reel fishing: paradise 3d

Reel fishing: paradise 3d

Vanaf:34,99

Pak je vishengel en je netje, want we gaan vissen op de Nintendo 3DS. Reel Fishing Paradise 3D biedt meer dan twaalf verschillende locaties, van riveren tot aan visvijvers, om eens lekker je virtuele hengel uit te gooien. Alleen wanneer jij alle vissen weet te vangen, kan jij jezelf een meester van


EAN
5055377601584
Merk
Natsume
Model
REEL FISHING: PARADISE 3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Pak je vishengel en je netje, want we gaan vissen op de Nintendo 3DS. Reel Fishing Paradise 3D biedt meer dan twaalf verschillende locaties, van riveren tot aan visvijvers, om eens lekker je virtuele hengel uit te gooien. Alleen wanneer jij alle vissen weet te vangen, kan jij jezelf een meester van de hengel noemen!

Elke vis die uit het water springt, kan jij in 3D zien op het beeldscherm van de Nintendo 3DS. Het maakt niet uit of je tussen de rotsen van de kust vist of in het tropisch regenwoud, vissen zijn overal te vinden.

Reel Fishing Paradise 3D biedt een grote diversiteit aan vissen (40 in totaal), waardoor het spel zelfs leuk is voor de doorgewinterde vissers. Kies je hengels, boulies en vismethodes nauwkeurig om precies die ene vis te vangen. Soms moet je eerst een kleinere vis vangen om vervolgens voor die joekel te kunnen gaan. Verdien punten, koop betere spullen en vis jezelf naar het kampioenschap.

Bewijs dat jij de ultieme viskampioen bent in Reel Fishing Paradise 3D!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.