Real crimes: unicorn killers
Real crimes: unicorn killers

Real crimes: unicorn killers

Vanaf:7,99

Help de beginnende FBI-agente Jennifer Lourdes en de oude rot in het vak Alan Michaels de beruchte Unicorn Killer te vangen! Vind de moordenaar in dit spannende zoek & vind-spel!In Diamond Real Crimes Unicorn Killer is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet


EAN
8716051041009
Merk
Licensed 4u
Model
REAL CRIMES: UNICORN KILLERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Help de beginnende FBI-agente Jennifer Lourdes en de oude rot in het vak Alan Michaels de beruchte Unicorn Killer te vangen! Vind de moordenaar in dit spannende zoek & vind-spel!

In Diamond Real Crimes Unicorn Killer is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Diamond Real Crimes Unicorn Killer laat je de hele wereld rond reizen om gevaarlijke crime-scenes te bezoeken. In een verhaal dat op waargebeurde ontwikkelingen is gebaseerd beleef je een spannend kat & muis-spel met een verrassende ontknoping!

Kun jij de moordenaar vinden voordat het te laat is?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.