Rabbids  rayman family pack
Rabbids  rayman family pack

Rabbids rayman family pack

Vanaf:26,99

Rabbits & Rayman Family PackDeze bundel combineert twee Rabbids games met de klassieker Rayman Origins.Rabbids RumbleDe Rabbids zijn uit jouw game ontsnapt! Haal ze één voor één terug uit de zeven verschillende werelden vol minigames! • Verzamel meer dan 100 hilarische Rabbids: Vang en verzam


EAN
3307215800096
Merk
Onbekend
Model
RABBIDS RAYMAN FAMILY PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rabbits & Rayman Family Pack
Deze bundel combineert twee Rabbids games met de klassieker Rayman Origins.

Rabbids Rumble
De Rabbids zijn uit jouw game ontsnapt! Haal ze één voor één terug uit de zeven verschillende werelden vol minigames!

• Verzamel meer dan 100 hilarische Rabbids: Vang en verzamel meer dan honderd Rabbids met unieke en hilarische gevechtstechnieken. Train jouw Rabbids om ze nog sterker te maken en test ze uit in oefengevechten.
• Daag je vrienden uit: Speel intense en hilarische één tegen één gevechten met je vrienden. Mix strategie met de humor van de Rabbids.
• Het gevecht gaat op straat verder: Deel scores, verzamel bonussen, speel nieuwe Rabbids en items vrij met andere spelers die je op de straat passeert, dankzij de Streetpass feature.
• Maak jouw verzameling compleet met de Spot Pass: Met nieuwe en uitzonderlijke Rabbids die je elke week kunt downloaden op je 3DS maak je jouw verzameling compleet met de Spot Pass feature.
• Beleef de augmented Rabbidity: Speel met de Rabbids in nieuwe mini-games en laat ze over de vloer kruipen, door je huis vliegen en vechten op de keukentafel!

Rabbids 3D
De Rabbids zijn bwaaack en deze keer hebben ze een plan om de mensenwereld over te nemen: VEROVER DE GESCHIEDENIS op de nieuwe Nintendo 3DS! Tijdens een avontuur in een museum ontdekken de Rabbids bij toeval dat ze in tijd kunnen reizen met hun Tijd-wasmachine. Zet de menselijke geschiedenis op zijn kop met Rabbids 3D, exclusief voor Nintendo 3DS!

• Stuur je Rabbids en hun gekkigheid terug in de tijd: Duik de geschiedenis in ervaar de belangrijkste perioden, zoals de prehistorie en het Egypte van de Farao’s.
• De Rabbids gaan helemaal los tijdens dit Nintendo 3DS platform-avontuur: Verken de hilarische en kleurrijke 2-D / 3-D werelden, schop je vijanden en sloop de blokken in 60 levels, verdeeld over vier tijdsperiodes.
• Stel je eigen Rabbid samen: Van Napoleon tot de Drie Musketiers verkleed jij je Rabbids met meer dan 40 historische costuums!
• Hét avontuur voor iedereen: Rabbids krijgen iedereen aan het spelen: dit 2-D / 3-D side-scrolling avontuur is gebruiksvriendelijk en hilarisch voor iedereen. Van kind tot volwassene, de Rabbids zijn nog nooit zo… bwaaah geweest!
• Meer modi, meer plezier: Met drie verschillende spel-modi, “Story mode”, “time-attack”, “challenge mode” blijf je maar terugkomen.

Rayman Origins
Wanneer de “Glade of Dreams” wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeënraad Rayman op om het rijk te redden. Maar deze held kan het niet alleen… Samen met zijn beste vriend Globox en twee knappe tovenaars, de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt.

• De wedergeboorte van een platform legende: Het is 15 jaar geleden dat de eerste Rayman verscheen. Rayman Origins betekent de terugkomst van bekende, klassieke personages in hun originele 2D vorm, maar ook een hele nieuwe wereld met nieuwe personages en omgevingen. Ontdek de herkomst van Rayman door stukken van de geschiedenis van de “Glade” te vinden en maak de puzzel compleet. Op die manier leer je alles over de fantastische geschiedenis van deze held.
• 4-speler jump-in/jump-out, coöp gameplay: Speel als Rayman het soloverhaal, of laat drie vrienden op ieder moment als Globox of de twee Teensies meespelen. Beleef de humor, de uitdaging en het epische avontuur alleen of als groep, op ieder moment in het spel.
• Unieke kijk op 2D kunst: Een rijke wereld met meer dan 100 personages en 12 unieke omgevingen, gecreëerd door een aantal van de beste artiesten en animators uit de wereld van computergames. Deze creatieve kijk op 2D design zal de harten van platformfans heroveren en nieuwkomers verrassen met één van de meest geliefde personages uit de gamingwereld in zijn originele 2D vorm.
• Een uitgestrekte wereld: Meer dan 60 levels boordevol 2D-platform gameplay, gemaakt voor alle leeftijden en speelstijlen. Leer nieuwe vaardigheden beheersen en speel de levels opnieuw om nieuwe paden en geheimen te ontdekken.
• Variatie in gameplay: Rayman Origins is voornamelijk een platformer, maar heeft ook elementen van vele andere genres. Rayman, Globox en de Teensies leren unieke vaardigheden tijdens hun avontuur zoals zwemmen, duiken en de sensationele “HairlyCopter”. De game bevat ook veel elementen van action adventure en beat-em-up games.
• Epische eindbaasgevechten: Een gigantisch roze monster met honderden ogen. Een bezeten stenen golem. Een kwaadaardige stekelplant in de achtervolging. Ga de uitdaging aan met deze enge en lastige eindbazen!
• Specifieke aanpassingen voor de handheld consoles: Hetzelfde 2D-platforming plezier beleef je op de de Nintendo 3DS™. Speel dezelfde levels en geniet van extra aangepaste gameplay voor deze handheld consoles.
• Een handvol zeer getalenteerde artiesten en technici: Rayman Origins is ontwikkeld door het UBIart team in Montpellier en gebouwd met een open-source game engine: de UBIart Frame Work Engine. Deze engine is door Michel Ancel ontworpen en maakt het mogelijk voor veel kleinere groepen artiesten en ontwikkelaars om snel en efficiënt hoge kwaliteit graphics en gameplay te produceren. Deze “zoldergame” aanpak heeft tot enorme creativiteit en innovatie geleid

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.