Pro evolution soccer 2012
Pro evolution soccer 2012

Pro evolution soccer 2012

Vanaf:13,98

Pro Evolution Soccer 2012 3D is de driedimensionale versie van het befaamde voetbalspel speciaal op maat gemaakt voor de Nintendo 3DS. Het 3D-beeldscherm is dan ook een kernpunt van het spel, want elk schot en elke pass wordt zo in beeld gebracht dat je een goed gevoel van diepte hebt!Via het aanraa


EAN
4012927084526
Merk
Konami
Model
PRO EVOLUTION SOCCER 2012

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Pro Evolution Soccer 2012 3D is de driedimensionale versie van het befaamde voetbalspel speciaal op maat gemaakt voor de Nintendo 3DS. Het 3D-beeldscherm is dan ook een kernpunt van het spel, want elk schot en elke pass wordt zo in beeld gebracht dat je een goed gevoel van diepte hebt!

Via het aanraakscherm van de Nintendo 3DS bestuur je spelers. Ook de circle pad en de andere knoppen kunnen voor dit doeleinde gebruikt worden. Net als bij de spellen voor de grotere spelcomputer, kunnen gamers op de handbare 3DS de Master League spelen met hun favoriete team. Ook is het mogelijk een legendarische voetballer te worden in de Become a Legend-spelfunctie. Het is jouw doel nummer 1 te worden in alles wat je doet.

Het spel maakt het mogelijk verschillende competities te spelen, waaronder het officieel gecontracteerde UEFA Champions League en de UEFA Europa League. Laat de voetballer in je los met Pro Evolution Soccer 2012!

Pro Evolution Soccer 2012 3D bevat ook een online spelfunctie. Gamers kunnen het onderling tegen elkaar opnemen via Wifi of via Nintendo eigen online netwerk.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.