Power rangers: mega force
Power rangers: mega force

Power rangers: mega force

Vanaf:26,95

Het actieavontuur Power Rangers: Mega Force haakt aan bij de populaire live action televisieserie over een groep dappere krijgers die het opnemen tegen buitenaards kwaad. Power Rangers: Mega Force is een zogeheten side scrolling action game voor de Nintendo 3DS. Ga maar vast op het puntje van je sto


EAN
3391891971607
Merk
Atari
Model
POWER RANGERS: MEGA FORCE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het actieavontuur Power Rangers: Mega Force haakt aan bij de populaire live action televisieserie over een groep dappere krijgers die het opnemen tegen buitenaards kwaad. Power Rangers: Mega Force is een zogeheten side scrolling action game voor de Nintendo 3DS. Ga maar vast op het puntje van je stoel zitten!

In dit nieuwe hoofdstuk van de populaire Power Rangers computergameserie spelen gamers hoofdzakelijk als de Megaforce Ranger. Tijdens zijn avonturen springen de andere Power Rangers zo nu en dan bij om een handje te helpen met advies, aanmoedigingen en stoere gevechten. Spelers moeten het opnemen tegen vele vijanden in een poging het kwaad te stoppen.

Naast het spel zit er ook een speciale camerafunctie in het spel verwerkt. Door gebruik te maken van de camera van de Nintendo 3DS kunnen gamers zichzelf transformeren tot een persoonlijke versie van de Megaforce Ranger!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.