Pokémon mystery dungeon: gates to infinity
Pokémon mystery dungeon: gates to infinity

Pokémon mystery dungeon: gates to infinity

Vanaf:49,99

Pokémon Mystery Dungeon Gates to InfinityHet gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon Gates to Infinity verplaatst spelers naar een reusachtige wereld waarin alleen Pokémon leven. Spelers kunnen die wereld verkennen door zelf te veranderen in Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott of Axew.Oneindig aantal uit


EAN
0045496523466
Merk
Nintendo
Model
POKéMON MYSTERY DUNGEON: GATES TO INFINITY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Pokémon Mystery Dungeon Gates to Infinity


Het gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon Gates to Infinity verplaatst spelers naar een reusachtige wereld waarin alleen Pokémon leven. Spelers kunnen die wereld verkennen door zelf te veranderen in Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott of Axew.

Oneindig aantal uitdagingen en mogelijkheden


Wanneer plots overal Mystery Dungeons verschijnen, moet de speler zich een weg door die kerkers knokken om een duister plan te ontdekken dat de hele wereld en alle Pokémon erin bedreigt. Omdat geen twee kerkers op dezelfde manier zijn samengesteld, ontstaat een oneindig aantal uitdagingen en mogelijkheden.

Mystery Dungeons


In dit nieuwe spel kunnen spelers Mystery Dungeons ontdekken die alleen toegankelijk zijn via Magnagates; mysterieuze portalen die je kunt activeren door in de werkelijke wereld met de camera's van de Nintendo 3DS ronde objecten te scannen, zoals voetballen of wijzerplaten.

Pokémon Mystery Dungeon Gates to Infinity: Magnagate


Zodra een Magnagate is ontdekt, verandert de speler in een Pokémon om de Mystery Dungeon achter het portaal te overwinnen. De voorwerpen en valuta die spelers verdienen door de kerker achter een Magnagate te voltooien, kunnen ook in het hoofdavontuur worden gebruikt. Pokémon Mystery Dungeon Gates to Infinity biedt gamers ook de mogelijkheid via draadloze communicatie samen te spelen. Maximaal vier spelers kunnen op deze manier samenwerken om kerkers te overwinnen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.