Pinball hall of fame: the williams collection
Pinball hall of fame: the williams collection

Pinball hall of fame: the williams collection

Vanaf:12,00

Pinball Hall of Fame: The Williams Collection brengt heerlijke flipperkast-actie naar je Nintendo 3DS. Met de koning van de flipperkasten kan je altijd wanneer jij zin hebt een virtueel kwartje in de machine gooien om jacht te maken op de topscore. Pinball Hall of Fame: The Williams Collection bevat


EAN
3499550296907
Merk
Bigben interactive
Model
PINBALL HALL OF FAME: THE WILLIAMS COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Pinball Hall of Fame: The Williams Collection brengt heerlijke flipperkast-actie naar je Nintendo 3DS. Met de koning van de flipperkasten kan je altijd wanneer jij zin hebt een virtueel kwartje in de machine gooien om jacht te maken op de topscore. Pinball Hall of Fame: The Williams Collection bevat de meest populaire en bekende flipperkasten ooit geproduceerd.

In Pinball Hall of Fame: The Williams Collection 3D vind je zeven klassieke flipperkasten uit de roemruchte geschiedenis van Williams, hèt merk op het gebied van flipperkasten, die je in drie modi kunt spelen (Arcade, Challenge en Tournament). De kasten zijn zeer nauwkeurig nagemaakt en door het gebruik van de originele beelden, geluiden en zeer realistische nabootsing van de gameplay kunnen we hier misschien beter spreken van een flippersimulator! Het is mogelijk om met vier spelers tegelijk een toernooi te spelen door de Nintendo 3DS door te geven aan je vrienden.

Het spel is levensecht dankzij de realistische graphics en goed nagebootste fysieke eigenschappen van de bal. Natuurlijk is het mogelijk om samen met andere spelers te spelen. Nodig dus je vrienden uit om mee te spelen met Pinball Hall of Fame: The Williams Collection. Dan kan je elkaar aanmoedigen om die topscore te verbreken, of zit jij je natuurlijk op te vreten wanneer een vriend jouw record verpulverd!

In tegenstelling tot voorgaande delen uit de serie heeft Pinball Hall of Fame: The Williams Collection volledig 3D gemodelleerde tafels waardoor de spelervaring alleen maar echter wordt. Niets is natuurlijk zo authentiek als een echte flipperkast, maar met Williams Pinball Classics komt die ervaring wel heel erg dichtbij. En, wanneer je de game hebt, hoef je natuurlijk geen kwartjes in de machine te gooien!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.